Bedste Kviklån & Privatlån i Juni 2021

Lånebeløb

25.000 – 500.000 kr

Tilbagebetaling

12 – 180 mdr

Bedømmelse

★★★★★

Udbetaling

Straks

Eks: 30.000 kr o/4 år. Variabel debitorrente: 9,95% – 18,95%. Kreditomkostninger: 7.402 – 13.119 kr. Samlet: 37.402 – 43.119 kr. Løbetid 1-15 år. ÅOP: min 4,90% – max 24,9%

Lånebeløb

1.500 – 50.000 kr

Tilbagebetaling

12 – 36 mdr

Bedømmelse

★★★★★

Udbetaling

Straks

Eks: 10.000 kr o/12 mdr. Fast debitorrente: 22,51%. ÅOP: 24,99%. Kreditomkostninger: 1.219,47 kr. Samlet: 11.219,47 kr. Løbetid 9-199 mdr. ÅOP: min 24,99% – max 24,99%

Lånebeløb

10.000 – 100.000 kr

Tilbagebetaling

36 – 120 mdr

Bedømmelse

★★★★★

Udbetaling

Hurtig

Eksempel: Samlet kreditforløb: 24.000 kr. – Løbetid: 82 mdr. – Variabel debitorrente: 9,90% – 19,56%. – Løbetid: 2 – 10 år. – ÅOP: 11,94% – 24,94%. – Månedlig ydelse: 431-551 kr. – Samlet tilbagebetaling: 35.314 – 45.220 kr. – Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. – Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. – Max ÅOP: 24,87 %.

Kviklån - Hvad er det?

Du har sikkert hørt udtrykket Kviklån flere gange da venner og bekendte har talt om det eller endda benyttet sig af kviklån, men du er ikke helt sikker på, hvad det egentlig er.

Kviklån er en nem og hurtig måde at låne penge på. Et kviklån fungerer som et forbrugslån som lånes over korte perioder. Låneinstitutioner kan giver dig besked med kort varsel og du kan modtage pengene på din konto inden for meget kort tid. Et kviklån er hurtigt og nemt at ansøge, det tager et par minutter. Det eneste du skal have klar er dit Nem-ID.

Om kviklån kan det nævnes, at de som oftest anvendes som et supplement til den almindelige, månedlige indtægt og betragtes derfor ofte som et lån, man optager i forbindelse med sit personlige forbrug. Så kort sagt kan man sige, at kviklån kan optages hurtigt online og bruges oftest som supplement til dine indtægter.

En af det mest bemærkelsesværdige kendetegn ved kviklån er, at de er meget hurtige at optage og samtidig er de meget nemme at ansøge, da ansøgningsprocessen er meget overskuelig.

Du vil straks som låneansøger bemærke, at ud over den hurtige og nemme ansøgningsproces, er udbetaling af lånebeløbet ligeledes meget hurtig uden nogen former for krav om, at skulle stille sikkerhed for lånet.

Fordele ved kviklån

Der er flere fordele ved ansøgning om kviklån online, frem for de mange andre lån, som markedet har at byde på. Men nok den mest nævneværdige fordel er, at man starter sin ansøgningsproces lige præcis hvor og når som helst, man ønsker det. Man skal jo ikke booke et møde med banken eftersom det eneste man skal bruge er sit NemID. Man bliver heller ikke spurgt, hvad man skal bruge pengene til hvilket betyder, at du kan låne penge til præcis det formål du ønsker, uden at skulle forklare dig, hvad du vil gøre med beløbet, om det enten er til at betale regninger eller for at købe et nyt fjernsyn. Der er nemlig ingen der stiller spørgsmål om, hvorfor, og hvad lånet skal bruges til. Et kviklån er perfekt, hvis du har brug for finansiering her og nu og derfor hverken ønsker en lang og kringlet ansøgningsproces eller en lang behandlingstid. Og du hverken har lyst til at fremvise en lang række dokumenter eller svare på spørgsmål om formålet med kviklånet.

Ulemper ved kviklån

Som forbruger skal du altid være opmærksom på, at ønsker du at optage et lån er der nogle risici forbundet hermed.

Det samme gælder også i forbindelse med optagelse af kviklån. Det første du skal overveje er din økonomiske situation, som man ville gøre ved optagelse af alle andre typer af lån.

Du bør være opmærksom på, at et kviklån ofte har en højere rente og kortere løbetid end almindelige banklån. I langt de fleste tilfælde er det dog muligt at forlænge et lån, hvis det giver mere plads i økonomien.

Har du ikke overvejet om der er plads i din økonomi til at tilbagebetale det oprindelige lån kan du risikere at din situation kan komme til at udvikle sig til at blive en ond spiral, som ender med flere lån, hvilket selvfølgelig ikke er særlig rart.

Det er derfor vigtigt at du overvejer inden du optager et lån om du har råd til betale dine afdrag. Hvis du ikke kan betaler dine afdrag til tiden kan der komme unødvendige ekstraomkostninger og man vil jo helst undgå at skulle betale rykkergebyrer.

Læg derfor en fornuftig låne- og afbetalingsplan inden du går i gang med at optage lånet. Selv om det måske kun drejer sig om et mindre beløb du vil låne skal man altså sikre sig, at man fremadrettet er i stand til betale sine låneafdrag til kreditoren, så man ikke bliver betragtet som værende en ustabil og dårlig betaler.

Nem vej til kviklån

Et kviklån er hurtigt og nemt og du får pengene udbetalt på din bankkonto inden for 24 timer. Det er hurtig proces og for at komme i gang bør du starte med at finde det bedste lån der passer præcis til dig.

• Du bør i første omgang overveje din privatøkonomi, så du er helt sikker på at du kan betale lånet tilbage.

• Søg hos flere låneudbyder så du kan sammenligne og finde den bedste lån til dine behov.

• Du behøver ikke at beskrive, hvad du skal bruge pengene til.

• Du skal blot være fyldt 18 år (i nogle tilfælde ældre)

• Du skal have et bankkonto og NEM-ID.

• Du skal selvfølgelig heller ikke være registreret i RKI eller debitor registreret.

• Du skal have fast bopæl og arbejdstilladelse i Danmark.

Når du er kommet så langt skal du kun vælge det beløb du har brug for og løbetiden for dit lån.

Udfyld derefter ansøgningsskemaet til optagelse af lånet. Ud over de simple obligatoriske oplysninger, beder långiverne som regel ikke om mere information. Efter en hurtig kreditvurdering, får du med det samme besked på din skærm om, du er egnet til lånet. Og pengene er på vej ind på dit bankkonto.